4. Kuponijada Glasa Istre i trgovaca

Kuponijada

Obrtnička komora Istarske županije sa svim istarskim udruženjima obrtnika, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula i Glas Istre organiziraju 4. Kuponijadu. Kuponi s popustima izlaze 12. svibnja 2018., a period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 12.05. do 19.05.2018. 

Istarska Kuponijada, kao trgovačka prodajna akcija, namijenjena je malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji. Akcijom se želi podsjetiti kupce na prednosti kupovine u malim dućanima u kojima mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja, za njih odvaja vrijeme i ulaže trud kako bi im kupovina bila ugodan doživljaj. Dodatnu ugodu svakako osigurava i pogodnost – kupon iz Glasa Istre, predočenjem kojeg ostvaruju i popust!
Iako je primarno zamišljena kao trgovačka akcija, zbog iskazanog zanimanja, u Kuponijadu su se uključile i male uslužne djelatnosti (serviseri, frizeri, kozmetičari, informatičke usluge, stolarske usluge…) koje na taj način, također približavaju svoju ponudu i prezentiraju svoje usluge građanima. 

Kuponijada se provodi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima a uključeni su i obrtnici i trgovačka društva. Glas Istre će za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije. Ponuđeni popusti kreću se od 10 – 40%.