Kuponijada Glasa Istre

Popusti

Pozivamo Vas da se uključite u 3. KUPONIJADU GLASA ISTRE, prodajnu akciju koju organiziraju istarska udruženja obrtnika i HGK – Županijska komora Pula.
Akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust!

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima, uključeni su i obrtnici i trgovačka društava, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.

Što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti – akcija će biti uspješnija!

Iako je, po mišljenju i emocijama kupaca, poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi i dio asortimana na koji daje popust, u kojem slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.

Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da se prijave na obrascu u nastavku. Rok za prijavu je do ponedjeljka, 16.10.2017. g. Prijave pošaljite na mail uo.buzet@hok.hr ili fax 052/662-436. Kuponi će biti objavljeni u Glasu Istre dana 23.10.2017.
Period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 23.10. do 30.10.2017.

LINK: Kuponijada – prijavnica