Pokrenite digitalnu transformaciju svojeg poslovanja

Digitalna transformacija

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju?

Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama kako bi stekli praktična znanja i vještine uz pomoć kojih mogu efikasnije iskoristiti internet u svom poslovanju.

Radionica u HGK Županijskoj komori Pula održat će se u srijedu, 13. prosinca 2017. s početkom u 10 sati. u prostorima HGK ŽK Pula (Carrarina 5, Pula).

Sadržaj radionice:

Uvod u digitalni marketing

Web-stranica kao temelj digitalnog marketinga

Korisnici web-stranice i ciljna skupina

Uvod u SEO – optimizacija web-stranica

Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIN

Uvod u Google AdWords oglašavanje

Uvod u Google Analytics

Radionica traje od 10 do 13 sati, a u sklopu radionice predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore.

Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

U sklopu inicijative održavat će se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se obaveznim ispunjavanjem online prijave na poveznici: OVDJE

(U izborniku treba označiti učionica HGK Pula)

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Prijave će se zaprimati do 8. prosinca ili do popunjenja kapaciteta dvorane.